Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2013 | 5470 vizualizari

 

A iesit minunat...asa a fost laudat :)

 

INGREDIENTE

  • Aluatul de clatite:
  • 100 ml lapte
  • 100 ml Ayran( iaurt turcesc de baut)
  • 100 gr faina
  • un ou
  • un praf de sare
  • Crema de branza cu Miez de lapte:
  • 2 bucati miez de lapte
  • branza de vaci( in jur de 7 linguri)
  • 4 linguri smantana
  • codite de ceapa tocate( cam 3 fire)
  • 1 legatura de marar( sau dupa gust patrunjel)
  • 90 gr somon afumat( facut bucatele sau felii cum va place)
  • miez de lapte taiat feliute pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte:

Portiile vor iesi in functie de cate straturi de clatite suprapuneti.

Se pregatesc clatitele in mod obisnuit. Facem un aluat din ingrediente si le coacem in tigaie pe ambele parti. Din cantitatile din lista vor iesi 3 bucati.

Le taiem in triunghiuri cand se racesc.

Crema de branza: Amestecam toate ingredientele impreuna cu miez de lapte faramitat cu o furculita. Adaugam si verdeturile. Potrivim gustul de sare.

Ungem bucatile de clatite cu crema de branza apoi punem un strat de somon...alternam randul de clatite cu cel de branza si somon in functie de cat dorim sa iasa de inalt sau cum ne place.

Servim cu placere...este mega delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parjoale din cartofi si cascaval